BejelentésSomoskői vár
Minden a Somoskői várról

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Köszöntelek a Somoskői vár oldalán!Kedves látogató!Te a Somoskői vár nem hivatalos weboldalán jársz.Az oldal célja,hogy bemutassa ezt méltán híres és egyre híresebb csodálatos várat,amelynek sajátságos érdekessége,hogy nem a mai Magyarország területén tallható,holott ősi magyar várról van szó...Sajnos a Trianoni békeszerződés következményeként az országhatár a vár alatti hegyoldalon húzodik...igy maga a vár már Szlovákia területén található.Bár az uniós csatalakozást követően szabadon látogatható magyar földről is.

Az oldal Magyarországon,az országnak a középső részén készül,teljesen amatör alapon csupán hobbi szinten.

Én az oldal szerkeztője eddig ötször jártam ebben a csodás várban,de rögtön rabul ejtett a szépsége már legelső alkalommal.Ahogy magyar földről közelitesz hozzá,és feltünik a távolban,büszkén fenségesen az bizony nem mindennapi látvány,és bizony ott motoszkál az ember szívében a fájdalom,hogy ez az ősi magyar vár nem magyar földön áll.Ám magyar földre néz,a déli homlokzatát felénk fordítja!A kilátás a várból szintén lenyügöző,mint északra Szlovákiára,mint délre Magyarországra.

Ezen a weblapon megpróbálom neked bemutatni ezt a kis gyöngyszemet,bár sok segítséget igénybe veszek,lényegében az egész a személyes élményen alapul.

Megismerheted a várat és a történetét,a vár északi részén található bazalt csodát,a délnyugati részén lévő Petőfi kunyhót.Bepillantást nyerhetsz a környék településeibe és tájaiba,megtudhatod,hogyan juthatsz ide.Valamint egyre több képen és videón is megpróbálom bemutatni a helyet.

Azonban minden betűnél,képnél és videónál többet ér a személyes élmény.Bizom benne ez az oldal segítségedre lesz abban,hogy kedved adjon egy ide való kiránduláshoz.

Köszönöm,hogy benéztél s,hogy eltöltöttél itt egy kis időt!

Bármilyen észrevételed van,jelezd a vendégkönyvben,vagy írj a somoskv@magyar.orszag.info e-mail címreIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!